"Sănătatea versus PeSeDe - episodul Spitale Regionale", via Vlad Voiculescu

Acum, dacă PSD a vândut "aberaţii" în campania electorală, "minţind" că va face 9 spitale, asta nu înseamnă că oamenii din ţara asta nu merită ceva mai bun decât mizeria din spitalele actuale, a atras atenţia fostul ministru Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Plecând de la o declaraţie făcută de "PSDragnea" în care premierul Sorin Grindeanu era scos vinovat că nu a făcut paşii necesari pentru a da startul în grandiosul proiect "9 spitale", fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, le-a recomandat pesediştilor să lase minciunile vândute în campanie şi să înceapă mai bine cu cele trei spitale regionale pentru care avem şi oarece fonduri europene.

"Am văzut speculaţii că unele măsuri trebuiau să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018. Pentru a intra în vigoare trebuiau aprobate până la 1 iulie 2017. Exemple: proiectul nostru mare cu cele 9 #spitale. În program e prevăzut să fie gata în 2020. Pentru asta lucrurile trebuie să înceapă din primul semestru 2017. Trebuiau identificate #locaţiile şi făcute măcar #studiile de pre-fezabilitate. Ministrul Sănătăţii nu a reuşit să găsească înţelegere sau măcar deschidere pentru a discuta despre acest subiect", a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Acum... dacă au vîndut aberaţii în campanie, minţind că vor face 9 spitale, asta nu înseamnă că oamenii din ţara asta nu merită ceva mai bun decât mizeria din spitalele actuale! Cum ar fi să înceapă cu alea 3 spitale regionale pentru care avem şi oarece fonduri europene (150 milioane euro, nu 300 cum striga doamna Olguţa)?", a remarcat Vlad Voiculescu.

Pentru că, a continuat fostul ministru al Sănătăţii, pesemne că "domnul Vâlcov nu a fost pe fază (tocmai scria de zor la Programul de Guvernare = aberaţiile amintite mai sus) dar tehnocraţii ăia răi şi neiubitori de ţară":

1. au identificat locaţiile (ca să păstrăm limbajul lui Daddy);

2. au obţinut un grant de 1,5 milioane de euro de la Comisie/BEI;

3. au încheiat acord cu Banca Europeană de Investiţii (BEI) pentru a folosi banii de mai sus şi a avea nişte #SF-uri/planuri de spital făcute calumea, nu bani sifonaţi la firme prietene care nu au făcut niciodată un singur spital cum era obiceiul pe la noi... printr-o licitaţie neaoşă à la PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne