"Să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat?!" - Raed Arafat primeşte noi ameninţări cu moartea

Raed Arafat - gov.ro
Raed Arafat - gov.ro (Epoch Times România)

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, miercuri, că a primit noi mesaje de ameninţare, în care i se transmite că va fi „executat”. Arafat susţine că ameninţările nu-l vor împiedica însă să-şi facă treaba în continuare, informează Realitatea PLUS.

„Am tot primit mesaje că o să fiu „executat”. O să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat?! Eu o să-mi fac treaba cu bună-credinţă şi cine vrea, să mă „execute!” Eu nu pot să calculez mişcarea mea şi deciziile mele. Eu nu pot să iau deciziile mele cu teama că voi fi executat. [...] Îmi asum responsabilitatea!”, declară Raed Arafat.

De menţionat că secretarul de stat în MAI nu se confruntă pentru prima dată cu astfel de ameninţări. Nu mai departe de luna trecută, el a depus plângere la DIICOT pe numele bărbatului care l-a ameninţat cu moartea.

„Este vorba despre două ameninţări cu moartea. Au fost serioase, nu poţi să permiţi asta”, declara Arafat pe 16 iulie, la DIICOT, după ce primise un mesaj în care a fost somat să părăsească urgent ţara. Bărbatul care i-a transmis mesajul, un cunoscut conspiraţionist, scria că, în caz contrar, îl va ucide.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne