Să ne punem gene false: Extensii de gene (II)

Extensii de gene, înainte şi după!
Extensii de gene, înainte şi după! (youtube.com)

În articolul anterior am abordat puţin problema genelor false aplicate sub formă de bandă sau clustere, şi sper că sfaturile mele v-au venit în ajutor şi aţi reuşit să fiţi radiante şi seducătoare în serile în care aţi participat la anumite evenimente.

În acest articol voi încerca să vă vorbesc despre aplicarea extensiilor de gene. Cererea pentru un asemenea serviciu a explodat la noi în ţară începând cu anul 2012, deşi nu este o tehnică nouă. Acest tip de gene se aplică numai şi numai de profesionişti în saloane specializate.

Este o procedură ideală pentru cele care au genele rare sau scurte şi care scuteşte pe cele mai comode dintre noi de aplicarea rimelului pe o perioadă lungă de timp.

Care este procedura de aplicare a acestora în comparaţie cu celelalte tipuri de gene false? Aplicarea acestora se face fir cu fir, direct pe firul de păr natural, la circa 1 mm distanţă de pleoapă. Procedura durează între 60 şi 90 de minute, şi genele odată aplicate se reînnoiesc odată la 3 săptămâni. Aceasta este durata de viaţă a genelor naturale, după care acestea cad şi se regenerează. Procedura nu este deloc dureroasă şi senzaţia produsului finit este una cât se poate de naturală, genele aplicate corect nu ar trebui să dea deloc senzaţia de greutate în plus.

Cum trebuie să avem grijă de ele? Deşi există garanţia fixării lor perfecte datorită lipiciurilor profesionale disponibile azi pe piaţă, există o anumită grijă specială pe care trebuie să o aveţi în vedere atunci când aveţi extensii de gene... şi nu este vorba de dormitul cu lunile pe scaunul din bucătărie, sau de purtarea pungii de protecţie peste faţă atunci când intrăm la duş. Ce trebuie să faceţi, sau mai bine zis, ce nu trebuie să faceţi? Nu aplicaţi mascara pe gene, mai mult datorită procesului de demachiere care presupune frecarea mecanică şi care va scurta considerabil viaţa genelor voastre. Nu aplicaţi niciun produs de întreţinere şi demachiere a ploapelor, mai ales cele pe baza de ulei pot înmuia adezivul. Pe cât posibil nu mergeţi la saună şi la piscină, şi da... nu faceţi duşuri fierbinţi de 30 de minute.

Cu toate că cele descrise mai sus par nişte sacrificii care nu merită efortul unor gene mai „pline”, vă asigur că dacă le veţi încerca odată, vă veţi îndrăgosti de noua voastră imagine şi veţi fi dependente de ea.

Mai trebuie să ştim că aplicarea extensiilor de gene fir cu fir este o procedură destul de costisitoare. Preţurile la aplicarea iniţială variază între 200 şi 500 lei, iar reumplerea odată la 3 săptămâni costă între 150-300 lei. Cu toate acestea, merită din plin! Ne uşurează ritualul de înfrumuseţare dimineaţa, ne alungeşte şi ne dă profunzime privirii şi vor fura cu siguranţă o multitudine de complimente din partea tuturor!

Vă invit să le încercaţi cât mai curând!