"S-a terminat cu pomana!" Becali, nemulţumit că banii donaţi în scopuri caritabile au fost deturnaţi

Gigi Becali cu degetele la cap.
Gigi Becali cu degetele la cap. (Captură youtube.com.)

Gigi Becali este supărat că banii pe care îi oferă pentru binefaceri nu au fost folosiţi aşa cum şi-a dorit şi se gândeste să închidă robinetul cu bani.

Potrivi fanatik.ro, latifundiarul din Pipera, care, din motive obiective nu poate verifica personal cum sunt cheltuiti banii săi, l-a însărcinat pe omul său de încredere, Ionuţ Luţu, să supervizeze ce se intampla cu sumele pe care le doneaza in scopuri caritabile.

De când se află în închisoare, fostul finanţator al Stelei ar fi cheltuit, potrivit sursei citate, in jur de jumătate de milion de euro doar pentru acte de caritate. Nu toţi banii sai au fost însă cheltuiţi pentru scopul în care i-a donat.

Astfel, în urmă cu mai multe luni, Becali a donat aproximativ 20.000 de euro pentru renovarea unei mănăstiri din Moldova. Banii au ajuns la unul dintre stareţi, însă lăcaşul de cult se află, în continuare, în paragină. De asemenea, sensibilizat de un reportaj la televizor, patronul Stelei s-ar fi angajat să construiască o şcoală în Focşani. Banii au ajuns pe mîna celui care trebuia să se ocupe de treabă, dar şcoala nu s-a construit.

Lui Gigi i-ar fi pus însă capac vestea că suma de 30.000 de euro pe care a donat-o unui cetăţean din Galaţi pentru a-şi cumpăra o casă a fost cheltuită pe băutură şi pe jocuri de noroc.

Închis la Poarta Albă, Becali ar fi pus, potrivit fanatik.ro, mâna pe telefon şi l-a însărcinat pe omul său de încredere, Ionuţ Luţu, să supervizeze modul în care îi sunt cheltuiţi banii. “S-a terminat cu pomana! De acum încolo vreau să te ocupi personal de fiecare act de caritate pe care îl fac. Lumea mă ia de prost şi apelează la bunătatea mea. Le dau bani, iar ei îşi bat joc de ei! Gata! Vreau să te duci personal şi să vezi dacă banii pe care îi dau sunt folosiţi în scopuri caritabile”, i-a transmis Becali lui Luţu, care a promis că va executa ordinul primit.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne