S-a redeschis Cutia Pandorei: Ioan Moldovan inaugurează traseismul politic, sesiunea 2012-2016

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu (Epoch Times România)

Deputatul clujean Ioan Moldovan, ales din partea Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD), a trecut la Partidul Conservator (PC) şi va fi numit în funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei clujene a acestei formaţiuni.

Preşedintele PC Cluj, Şerban Rădulescu, a declarat, joi, pentru presa locală, că a avut discuţii cu Ioan Moldovan imediat după alegerile generale. "Îl cunoşteam de mai demult, iar dânsul şi-a manifestat dorinţa de a intra în PC. Înscrierea sa în PC a avut loc şi este un lucru bun, înseamnă un parlamentar în plus pentru conservatori, iar PC Cluj va avea un deputat. Domnul Moldovan va fi numit în funcţia de prim-vicepreşedinte al PC Cluj", a spus Rădulescu.

Deputatul Ioan Moldovan a declarat, la rândul său, că va anunţa oficial trecerea la PC în cursul săptămânii viitoare. El a precizat că a intrat în PC pentru că nu s-a mai "regăsit" în PPDD.

Ioan Moldovan a candidat la alegerile generale din 9 decembrie 2012 pe listele PPDD în Colegiul nr. 7 zona Câmpia Turzii şi a fost ales deputat în urma redistribuirii. El a obţinut 3.887 de voturi (21,08 la sută), clasându-se pe locul al doilea în colegiu, după candidatul USL, Ilarie Ivan.

Ioan Moldovan are 61 de ani şi activează în Camera Deputaţilor în Comisia pentru administraţie publică. El a fost viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, în mandatul 2008-2012, din partea PDL, partid din care a demisionat înaintea alegerilor locale. A candidat ca independent la Primărie, dar a pierdut în faţa candidatului USL, Radu Hanga. Înaintea alegerilor generale din decembrie 2012 el s-a înscris în PPDD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne