Rui Vitoria, demis de pe banca tehnică a celor de la Benfica Lisabona

"Benfica a ajuns la un acord cu antrenorul Rui Vitoria în privinţa rezilierii contractului cu efect imediat", scrie în comunicatul apărut pe site-ul oficial al grupării lusitane.
Antrenorul lusitan Rui Vitoria.
Antrenorul lusitan Rui Vitoria. (Getty Images)

Tehnicianul lusitan Rui Vitoria a fost demis de la conducerea clubului de fotbal Benfica Lisabona, potrivit anunţului făcut, vineri, de conducerea clubului, această decizie fiind luată în urma parcursului deloc satisfăcător al grupării din capitala portugheză.

"Benfica a ajuns la un acord cu antrenorul Rui Vitoria în privinţa rezilierii contractului cu efect imediat".

În vârstă de 48 de ani, Rui Vitoria preluase funcţia de antrenor de la Jorge Jesus în 2015. De la venirea sa acesta a cucerit cu 'Vulturii' două titluri de campioană (2016, 2017), Cupa Portugaliei (2017), Cupa Ligii (2016) şi de două ori Supercupa Portugaliei (2016, 2017).

Până la numirea unui nou conducător principal de joc, interimatul va fi asigurat de Bruno Lage.

În prezent Benfica ocupă în 'Primeira Liga' poziţia a patra.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport