Rovana Plumb: E o coaliţie a austerităţii formată din Iohannis, grupul de fanarioţi de la Bruxelles şi PNL

Preşedintele Klaus Iohannis, tehnocraţii conduşi de Dacian Cioloş şi PNL-ul Alinei Gorghiu formează o coaliţie a austerităţii, acuză Rovana Plumb, unul dintre liderii PSD.
Rovana Plumb
Rovana Plumb (Mihuţ Savu / Epoch Times)

România este condusă de o coaliţie a austerităţii formată din preşedintele Klaus Iohannis, grupul de fanarioţi de la Bruxelles condus de premierul Dacian Cioloş şi PNL, a declarat vineri, în cadrul unui eveniment electoral, vicepreşedintele PSD Rovana Plumb.

„E o coaliţie a austerităţii, formată din agentul electoral numărul unu Klaus Iohannis, grupul de fanarioţi de la Bruxelles condus de Cioloş, PNL care îmbracă haina PDL-ului, care a demonstrat timp de opt ani de zile cât a fost la guvernare şi anul acesta că nu aplică decât măsuri din care, în ceea ce priveşte beneficiile creşterii economice, este exclusă majoritatea românilor.

Este exclusă majoritatea românilor de la beneficiile creşterii economice, românii sunt dispreţuiţi, toţi cei care muncesc, indiferent de sectorul de activitate, cei care au muncit o viaţă întreagă, medicii, profesorii, cei care trăiesc în România profundă, toţi sunt, efectiv, categorii care sunt dispreţuite de cei care sunt astăzi la guvernare şi de cei care îi susţin pe fanarioţii de la Bruxelles azi, în guvernare”, a precizat Rovana Plumb, citată de Agerpres.

Vicepreşedintele social-democraţilor - care candidează pentru un nou mandat de deputat - susţine că programul de guvernare al PSD vine cu soluţii concrete în sprijinul românilor.