România riscă ruşinea de a fi condamnată CJUE. Toader, "pârât" la Dragnea de alt ministru

România riscă ruşinea de a fi condamnată la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene în timp ce deţine Preşedinţia Consiliului UE. Ministrul Tudorel Toader a fost "pârât" la liderul PSD Liviu Dragnea de către un coleg de-al său de Cabinet pentru întârzierea legii împotriva spălării banilor.
Tudorel Toader(Minstrul Justitiei),
Tudorel Toader(Minstrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

România riscă să i se aplice amenzi de milioane de euro printr-o condamnare la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, în timp ce va deţine Preşedinţia Consiliului UE în prima jumătate a anului 2019, l-a avertizat recent ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu (PSD), pe preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în două scrisori intrate în posesia hotnews.ro.

Motivul unei eventuale condamnări a României îl constituie neadoptarea legii de prevenire şi combatere a spălării banilor de către România, pentru întârzierea căreia social-democratul Negrescu a indicat printre responsabili Ministerul Justiţiei, condus de Tudorel Toader, susţinut de ALDE.

Şi premierului Viorica Dăncilă i-a transmis MAE note de informare privind necesitatea promovării rapide a proiectului legii împotriva spălării banilor.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne