România, învinsă de Serbia în primul meci al Campionatului European de polo pe apă

Naţionala ţării noastre s-a înclinat în faţa campioanei en-titre cu scorul de 11-5 (3-1, 3-1, 3-2, 2-1), luni, meci din Grupa D a Europenelor de la Barcelona.
(Kiyoshi Ota / Getty Images)

Echipa masculină de polo pe apă a României, cu sârbul Dejan Stanojevic pe banca tehnică, a avut un meci greu în prima rundă a Campionatelor Europene ce se desfăşoară în această perioadă (14-29 iulie) la Barcelona.

Adversara României a fost Serbia, deţinătoarea titlului continental, în faţa cărora tricolorii s-au înclinat cu scorul de 11-5 (3-1, 3-1, 3-2, 2-1).
Cel mai bun marcator al reprezentativei noastre a fost Tiberiu Negrean, care a punctat de trei ori în poarta sârbilor, urmat de Tudor Fulea şi Andrei Prioteasa cu câte o reuşită.

De partea cealaltă s-au remarcat Milos Cuk (3 goluri), Dusko Pijetlovic (2), Andrija Prlainovic (2), Milan Aleksic (2), Dusan Mandic şi Filip Filipovic.

În celălalt meci al grupei, Rusia a trecut de Slovacia cu 12-6.

Următoarele partide ale României vor fi cu Slovacia (miercuri, 18 iulie, de la ora 15:00) şi cu Rusia (vineri, 20 iulie, începând cu ora 18:00).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport