România, din nou fără premier. Ponta pleacă miercuri, în Turcia, pentru o nouă operaţie

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta va pleca miercuri dimineaţă, în Turcia, pentru cea de a doua operaţie la genunchi, urmând ca, după operaţie, să plece în vacanţă aproximativ trei săptămâni, relatează Mediafax, citând surse din Guvern.

Conform surselor guvernamentale, vacanţa post-operaţie pe care şi-o va lua Ponta va dura până pe 17 august şi este posibil ca premierul să o petreacă în România.

Reamintim că Victor Ponta şi-a prefigurat plecarea anunţând joi, pe Facebook şi la România TV, că ar putea avea nevoie de o nouă operaţie ceea ce l-ar face să lipsească, din nou, din fruntea Guvernului şi că pe perioada absenţei sale interimatul va fi asigurat de Gabriel Oprea, care l-a înlocuit şi pe durata primei spitalizării în Turcia.

"Este foarte posibil să mai fac o operaţie la genunchi - trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a făcut la precedenta operaţie. Nu e aşa de grav ca data trecută, e mai simplu. Voi lipsi doar câteva zile, iar domnul Gabriel Oprea îmi va ţine locul în această perioadă.", scria joi premierul pe contul său de socializare.

Reamintim că Victor Ponta a efectuat o primă operaţie la genunchi în Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. La momentul respectiv, premierul nu şi-a anunţat plecarea, vestea că este în Turcia fiind dată oficial de avocata sa, care s-a prezentat la DNA pentru a cere amânarea audierii clientului său în dosarul Turceni-Rovinari.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne