Roman: PNL îi cere lui Ciolacu să se dezică de Dragnea. PSD continuă, prin legi, să dea drepturi infractorilor

Florin Roman
Florin Roman (Epoch Times România)

Florin Roman, liderul deputaţilor liberali, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament, că PNL îi cere preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, să se dezică de fostul lider suprem al social-democraţilor Liviu Dragnea. În plus, Roman a acuzat că PSD-ul continuă să dea drepturi infractorilor prin tot felul de legi.

“Vom continua lupta cu PSD, pentru că noi n-o considerăm închisă în cazul Belina. Am reuşit, prin Guvernul României, să readucem în domeniul public al statului Insula Belina şi Braţul Pavel. Mai avem o chestiune de rezolvat, în sensul adoptării de Parlament a legii privind interzicerea participării la licitaţii din bani publici a societăţilor cu acţionariat ascuns. Este deja celebrul caz în care Tel Drum îl avea acţionar ascuns pe Liviu Dragnea, semna contracte de finanţare cu Consiliul Judeţean condus de Liviu Dragnea. Acest lucru nu mai este posibil, iar societăţile cu acţionariat ascuns pot participa la orice tip de licitaţii dacă declară identitatea acţionarilor pe care i-au pitit în spatele acestei prevederi”, a susţinut Roman, citat de Agerpres.

Roman a criticat şi faptul că, deşi social-democraţii au dat asigurări că într-o săptămână va fi respins la Comisia juridică un proiect de lege care vizează amnistierea evazioniştilor, deja ne aflăm în cea de-a doua săptămână în care proiectul “zace” la comisie.

De asemenea, liderul liberal a precizat că partidul condus de Ludovic Orban îi solicită şefului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, să se rupă de Liviu Dragnea, dacă poate, şi să dea dovadă că nu există nicio diferenţă între ceea ce spune de la televizor şi de la tribuna Camerei Deputaţilor.

“Au spus clar şi răspicat că vor da vot de respingere la Comisia juridică, după ce i-au dat vot de adoptare şi PSD-ul lui Ciolacu este acelaşi ca pe vremea lui Dragnea. Pur şi simplu continuă să dea drepturi infractorilor prin tot felul de legi. Vom continua această luptă cu tot ceea ce înseamnă proiecte nocive pe justiţie, pentru că Dragnea e la puşcărie, în schimb, deputaţii făcuţi din pixul lui Dragnea au rămas în Parlament şi lucrează în continuare la chestiuni de natură juridică, legi care dau mai multe drepturi infractorilor”, a mai susţinut Florin Roman.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne