Roman: "Dăncilă recunoaşte oficial că nu vrea să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii"

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Prezidenţiabila PSD Viorica Dăncilă şi-a asumat oficial refuzul de a abroga recursul compensatoriu, susţine liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Concret, deputatul acuză că PSD a recunoscut oficial, la o întrebare adresată Vioricăi Dăncilă, la vremea respectivă premier, că nu doreşte abrogarea recursului compensatoriu, acest lucru însemnând că în continuare criminali, violatori şi tâlhari vor ieşi mai repede de după gratii.

"E oficial, Viorica Dăncilă recunoaşte că nu vrea să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii. Candidatul PSD la preşedinţia României, premierul demis prin moţiune de cenzură Viorica Vasilica Dăncilă recunoaşte în mod oficial că nu doreşte să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii, care zburdă în liberare pe străzile României.

Practic, PSD recunoaşte oficial la o întrebare pe care am adresat-o premierului de atunci, actualul candidat la preşedinţia României, că nu doreşte abrogarea recursului compensatoriu, ceea ce înseamnă că în continuare, criminalii, violatorii şi tâlharii vor fi eliberaţi mai repede din puşcării. Un alt lucru recunoscut oficial de PSD este că guvernul Dăncilă a dat aviz negativ la iniţiativele legislative ale opoziţiei de abrogare a recursului compensatoriu.

Tot o recunoaştere oficială este că PSD a mimat scăderea zilelor compensatorii de la 6 la 3, propunerea guvernului PSD fiind modificată în parlament, de majoritatea de atunci a PSD. Sunt dovezi oficiale de netăgăduit că PSD pune drepturile infractorilor mai presus de cele ale victimelor criminalilor, violatorilor şi tâlharilor, deşi în spaţiul public, comunicatorii PSD au susţinut exceptarea de la liberarea condiţionata a infractorilor violenţi!" transmite Roman, postând şi răspunsul guvernului.

Raspuns Florin Roman
Raspuns Florin Roman (Florin Roman)

Raspuns Florin Roman
Raspuns Florin Roman (Florin Roman)

Raspuns Florin Roman
Raspuns Florin Roman (Florin Roman)

Raspuns Florin Roman
Raspuns Florin Roman (Florin Roman)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne