Rochiile Oscarului pe covorul roşu

Nominalizată pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Anne Hathaway, la cea de-a 85-a ceremonie a Premiilor Academiei anuale pe 24 februarie, la Hollywood.
Nominalizată pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Anne Hathaway, la cea de-a 85-a ceremonie a Premiilor Academiei anuale pe 24 februarie, la Hollywood. (FREDERIC J. BROWN / AFP / Getty Images)

Una dintre cele mai mari tendinţe ale serii este rochia fără bretele. Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Kerry Washington, Zoe Saldana, Reese Witherspoon, Jessica Chastain poartă rochii fără bretele. Cele mai multe dintre ele îşi poartă rochiile fără coliere, mai degrabă accentuându-le cu cercei mari şi păr elegant marca Hollywood, despărţit de bucle moi.

Prezentatoarea Jennifer Hudson, a purtat o rochie Roberto Cavalli, a cărei probe, spune ea, i-au luat trei zile. Rochia este bleumarin cu decolteu in V şi cu mâneci lungi cu aplicaţii, pe care a accesorizat-o cu părul ei drept lung cu breton, şi o manichiură gri.

Helen Hunt, nominalizată pentru Cea mai bună actriţă în "The Sessions", a purtat o rochie H & M bleumarin, pe care a cusut bijuterii în valoare de 700,000 de dolari. Hunt a ales să poarte H & M din cauza angajamentului lor de a utiliza materiale organice.

Anne Hathaway, nominalizată pentru "Cea mai bună actriţă" în "Mizerabilii", poartă o rochie roz Prada.

Naomi Watts, nominalizată pentru "cea mai bună actriţă" în "Impossible," poartă Armani Prive. Rochia este strălucitoare, de argint, pe un umăr, accentuată de un coc, cercei dangly şi o manşetă de argint.

Prezentatoarea Charlize Theron, poartă Dior Couture şi bijuterii Harry Winston. Rochia este albă, cu un corset montat şi un decolteu în V.

O altă tendinţă în acest sezon par a fi paietele. Totul a început atunci când Jessica Chastain a păşit prima pe covorul roşu, dar a continuat cu Quvenzhane Wallis, Naomi Watts, Catherine Zeta-Jones, şi Kerry Washington.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură