Robin Williams: Ultima sa soţie atacă testamentul lăsat copiilor acestuia

Robin Williams.
Robin Williams. (captură)

Susan Schneider, văduva regretatului actor Robin Williams, doreşte să intre în posesia unor obiecte ce i-au aparţinut actorului, astfel că a intentat un proces în instanţă împotriva celor trei copii ai actorului pentru moştenirea lăsată acestora prin testament de artist, informează contactmusic.com.

Susan i-a dat în judecată pe Zachary Pym, în vârstă de 31 de ani (din prima căsătorie cu Valerie Velardi), Zelda Rae, în vârstă de 25 de ani, şi pe Cody Alan, în vârstă de 23 de ani (din mariajul cu Marsha Garces), a afirmat că au dispărut obiecte din casa în care locuia cu Robin Williams. Cea de-a treia soţie a lui Robin Williams susţine că în casă ar fi pătruns cineva, la puţin timp după moartea a actorului în luna august 2014 şi ar fi luat obiectele.

De cealaltă parte, copiii actorului din cele două căsnicii anterioare, consideră că Susan încearcă să "pună mâna pe bani" şi nu vrea să ţină seama de dorinţele celebrului actor stabilite în testamentul său.

"Susan a refuzat să-i lase pe copii să intre în casă după ce Robin a murit. Înainte ca Robin s-o fi întâlnit pe Susan, actorul a fost foarte clar în ceea ce priveşte moştenirea pe care o lăsa în urma sa. Robin a lăsat celor trei copii obiectele personale, inclusiv statueta Oscar primită pentru rolul din 'Good Will Hunting', obiecte legate de filmele sale, figurine, romane, măşti de teatru şi alte obiecte", a declarat o sursă citată de tmz.com.
Cu toate că ultima soţie a actorului ştie că nu are dreptul la obiecte legate de cariera cinematografică a actorului, aceasta îşi încearcă norocul în instanţă pentru a obţină costumul purtat de Robin Williams la nunta sa precum şi alte obiecte.

"Copiii spun că Susan poate păstra tot ceea ce a dobândit cu Robin pe perioada căsniciei, dar, mai spun ei, femeia a depăşit limita. De exemplu, sunt indignaţi de faptul că practic vrea să redefinească înţelesul cuvântului «bijuterii». Copiii ar trebui să moştenească toate bijuteriile, dar ea spune că acestea nu includ şi colecţia de ceasuri a lui Robin", a mai spus sursa citată de tmz.com.

Luni, 11 august 2014, Robin Williams a fost găsit decedat în reşedinţa sa din localitatea Tiburon, în apropiere de San Francisco, California la puţin timp după ce acesta împlinise 63 de ani. Autorităţile americane au anunţat că actorul s-a sinucis prin asfixiere, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au mai găsit tăieturi pe încheietura mâinii sale stângi şi un briceag în apropierea cadavrului.

În opinia unor cunoscuţi, actorul ar fi cheltuit o parte din banii câştigaţi pe droguri şi alcool, iar acest stil de viaţă ar fi dus la instalarea depresiei. În momentul în care a decis să se sinucidă, actorul suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, anxietate şi depresie.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului interpretat în serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, actorul a jucat în "The Crazy Ones", dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură