Robert Turcescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, susţinut de Traian Băsescu şi de PMP

Pus sub urmărire penală pentru spălare de bani, fostul preşedinte Băsescu nu va candida la Primăria Capitalei, aşa cum se specula. PMP îl va susţine în schimb pe Robert Turcescu, cel care, nu demult, a stârnit uriaşe polemici în presă, după ce a anunţat că a fost ofiţer acoperit.
Robert Turcescu
Robert Turcescu (Epoch Times România)

Robert Turcescu va candidat din partea PMP la Primăria Capitalei, a anunţat vineri preşedintele formaţiunii politice, Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a declarat că ar fi vrut să candideze personal, dar nu mai poate face acest lucru fiind suspect de spălare de bani, aşa că îl va susţine pe Turcescu, care "a manifestat mereu viziuni de dreapta" şi este un om de presă cunoscut.

Faptul că sunt suspect într-un caz de spălare de bani m-a obligat să renunţ la candidatură pentru că o eventuală candidatură în condiţiile în care sunt considerat suspect de către Parchetul General ar fi negat cei zece ani de mandat şi ţin la ei.

Am pledat pentru oameni curaţi în politică, fără suspiciuni legate de acţiuni penale contra lor şi acest lucru m-a obligat să renunţ la a candida la Primăria Capitalei. Mi-aş fi dorit să candidez pentru a continua proiectele începute când am fost primar şi pentru a fi un ajutor pentru PMP. Voi susţine, însă, candidaţii din calitate de preşedinte al PMP.

Astfel, îl anunţ candidat pentru Primăria Capitalei pe Robert Turcescu. Este un om cu 23 de ani de presă, un om care mereu s-a manifestat ca fiind de dreapta, e membru al partidului de la începutul anului şi un familist cu doi copii, deci îndeplineşte toate criteriile pentru a fi candidatul PMP la funcţia de Primar General al Capitalei.

Încă ceva: am apreciat faptul că a găsit puterea să fie corect, la un moment dat recunoscând că l-a făcut Gheorghe Oprea ofiţer în rezervă. Sunt şi alţii care tac chitic”, a declarat Băsescu, citat de B1 TV.

La rândul său, Turcescu a declarat că nu vine în faţa locuitorilor Capitalei cu o promisiune , ci cu o viziune, căci crede cu tărie "că a venit momentul unei schimbări pentru Bucureşti."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne