Robbie Williams, în premieră la Bucureşti, în 2015

Robbie Williams
Robbie Williams (Facebook)

Anul 2015 se anunţă a fi unul plin de evenimente pe scena muzicală din România. Mega-starul britanic Robbie Williams va susţine un concert în premieră la Bucureşti. Concertul nu a fost anunţat încă oficial, dar potrivit Sorinei Burlacu, proprietarul companiei Events, va avea loc pe 17 iulie 2015, în Piaţa Constituţiei.

“Robbie Williams, sigur va veni la Bucureşti. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram şi Emagic. Aşteptăm decizia managementului”, a declarat aceasta într-o emisiune.

Concertul face parte din turneul “Let Me Entertain You Tour” ce va debuta pe 25 martie la Madrid şi va cuprinde oraşe precum Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).

Robbie Williams, născut la 13 februarie 1974 în Anglia, este cântăreţ, compozitare şi actor ocazional. Acesta a fost un membru al grupului pop Take That în perioadele 1990-1995 şi 2009 - 2012.

Imediat după ce a părăsit grupul Take That, Robbie Williams a avut un succes imens, Robbie semnând un contract cu casa de discuri EMI în anul 2002 în valoare de câteva zeci de milioane de dolari şi lansând single-uri precum “Angels” şi “Milenium”, care au ajuns pe locul întâi în topurile din întreaga lume. Solo, a vândut peste 55 de milioane de albume şi 17 milioane de single-uri.

Celebrul cântăreţ a intrat în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut peste 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006.

La începutul lunii decembrie, artistul britanic a lansat cel de-al şaptelea album de studio: “Under the Radar Volume 1″.