RISE Project: Codrin Ştefănescu se pregăteşte să încaseze 4 milioane de euro de la statul-stat

RISE Project a publicat o nouă investigaţie care îl vizează pe secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, unul dintre cei mai vocali lideri ai partidului condus de Liviu Dragnea.
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

În timp ce se războieşte, de faţadă, cu mirajul "Statului Paralel", Codrin Ştefănescu se pregăteşte să încaseze 4 milioane de euro de la statul-stat, scriu jurnaliştii de la RISE Project.

"Liderul PSD va vinde Primăriei Capitalei cu 156 euro/mp un teren pe care l-a cumpărat cu 6,7 euro/mp şi care n-ar fi trebuit niciodată să ajungă în circuitul civil al tranzacţiilor imobiliare. Afacerea lui Corin Ştefănescu – făcută, cap-coadă, cu bunurile statului, în detrimentul statului – îl va recompensa cu o rată a profitului de 2.200 la sută", arată RISE Project.

Potrivit jurnaliştilor, deşi titlul de proprietate a fost anulat încă de acum opt ani, niciun metru pătrat din cele 107,9 hectare retrocedate ilegal nu s-a întors până astăzi în proprietatea statului.

RISE Project a prezentat în continuare datele şi documentele care descriu tunul financiar care urmează să îl îmbogăţească pe secretarul general interimar al partidului de guvernământ.

Pentru a citi integral investigaţia intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne