Rezist TV: Omul lui Dragnea în INS va consemna şi centraliza rezultatele Referendumului pentru Justiţie

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Conform ordinului 1529/14.05.2019 emis de Institutul Naţional de Statistică (I.N.S.), teleormăneanca Elena Mihaela Iagăr, vicepreşedinta I.N.S., cu rang de subsecretar de stat, a fost numită în fruntea echipei de specialişti care să “asigure infrastructura necesară realizării operaţiunilor tehnice de consemnare şi centralizare a rezultatelor referendumului naţional din 26 mai 2019”, relatează Rezist TV.

Potrivit sursei citate, Elena Mihaela Iagăr a fost implantată la I.N.S. de către Liviu Dragnea în 2012, fiind adusă de la Turnu Măgurele la pachet cu Tudorel Andrei, actualul preşedinte al I.N.S.; Elena Mihaela Iagăr a şi afişat public acest „plasament”, ţinând o vreme pe biroul ei de demnitar (subsecretar de stat) un tablou cu portretul lui Liviu Dragnea.

(Rezist TV)

(Rezist TV)

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne