"Revoluţionar" PSD: Partidul se prăbuşeşte în sondaje, suferă. Dragnea să înţeleagă că Partidul înseamnă totul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie să fie bărbat şi să facă un pas în spate, pentru că trage partidul în jos, a transmis unul dintre deputaţii social-democraţi aflaţi în tabăra "revoluţionarilor".
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PSD se prăbuşeşte în sondaje, partidul se duce în jos în toate măsurătorile care au fost făcute, astfel că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate, a afirmat joi, la Digi 24, deputatul Răzvan Rotaru, unul dintre zecile de parlamentari social-democraţi care au semnat scrisoarea anti-Dragnea.

"Da, aş putea să spun că sunt între cei 50. Eu zic că suntem mai mulţi de 50. În fine. Suntem undeva la vreo 80 de deputaţi care susţinem această schimbare în interiorul partidului pentru a însănătoşi acest partid. Pentru că, la acest moment, partidul suferă foarte mult, ne prăbuşim în sondaje şi oamenii nu mai ţin cont de măsurile bune pe care le luăm, cât timp partidul se duce foarte în jos în toate măsurătorile care sunt făcute. Iar liderul partidului este sub partid cu mult. De aceea, cred că Dragnea ar trebui să facă un pas înapoi şi să lase loc unei echipe care vrea să construiască acest partid şi să-l ducă acolo unde îi este locul, cât mai sus, să depăşim 35-40% pentru viitoarele alegeri", a declarat Răzvan Rotaru.

Deputatul PSD a confirmat importanţa demersului deputaţilor din Parlament, în contextul în care lui Dragnea i se cere şi demisia de la şefia Camerei.

"Atâta timp cât domnul preşedinte are problemele pe care le are, nu am vrea ca acest partid să fie sacrificat doar pentru că vrea o singură persoană şi câţiva din jurul dumnealui. Cred că ar trebui să înţeleagă că partidul înseamnă totul, fără partid nu ar fi ajuns unde a ajuns şi dacă vrea binele partidului cu adevărat, să facă acel pas în spate şi să demonstreze că e bărbat. Ar trebui să aşteptăm să treacă ziua de vineri şi, după ce vom avea un rezultat în urma lucrărilor, sperăm ca în interiorul partidului să găsim acea persoană care ne poate conduce acolo unde ne dorim. Până nu se va discuta în CEx, aş vrea să nu comentez alte lucruri vizavi de cine va veni la conducerea Camerei Deputaţilor", a precizat Răzvan Rotaru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne