Restructurări la Digi în prag de sărbători

Sediu Digi.
Sediu Digi. (Facebook)

În jur de 100 de persoane au fost disponibilizate în prag de Sărbători la staţiile locale Digi, relatează reportervirtual.ro.

În timp ce a anunţat achiziţionarea posturilor de radio ale grupului Pro, RCS&RDS, compania controlată de Zoltan Teszari face restructurări masive în teritoriu, arată sursa citată. Astfel, şefii staţiilor locale au primit ordin de la Bucureşti ca, de la 1 ianuarie 2015, să rămână 50% din personalul existent ceea ce înseamnă că între 7 şi 10 persoane au fost disponibilizate de la fiecare staţie locală Digi, totalul, la nivel naţional, ridicându-se la circa 100 de oameni.

Potrivit reportervitual, restructurările au vizat atât reporteri, cât şi operatori, regie, personal tehnic. Acestora nu li se mai prelungesc contractele, care, la Digi, sunt încheiate pe perioadă determinată.

În staţiile locale se va lucra de la 1 ianuarie într-o singură tură şi fiecare zonă va avea un singur producător executiv.

Mai mult, posturile Digi au pierdut drepturile de transmisiune ale Ligii I precum şi pe cele de transmisiune ale meciurilor din Liga Campionilor şi Liga Europa cumpărate în exclusivitate de Dolce, deţinută de Telekom.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne