Republica Moldova: Partidul Acţiune şi Solidaritate înregistrat la Ministerul Justiţiei

Maia Sandu
Maia Sandu (Florin Chirilă/Epoch Times)

O nouă formaţiune politică a apărut pe eşichierul politic din Republica Moldova: Partidul Acţiune şi Solidaritate, în frunte cu Maia Sandu, a fost înregistrat oficial de Ministerul Justiţiei.

Conform jurnal.md, Ministerul Justiţiei anunţă că, deşi expertiza documentelor corespunde normelor legale, au fost formulate recomandări pentru evitarea unor eventuale disensiuni pe viitor în legătură cu aprobarea şi înregistrarea modificărilor, completărilor statutului partidului politic.

Menţionăm că Maia Sandu a fost aleasă în fruntea fracţiunii la congresul de constituire a Partidului Acţiune şi Solidaritate prin votul unanim al delegaţilor.

Conform statutului, noul partid politic se plasează pe segmentul de centru-dreapta, având doctrina liberalismului social.

Partidul Acţiune şi Solidaritate a fost constituit la 15 mai, iar în următoarele luni urmează să se pună accent pe consolidarea formaţiunii politice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe