Replici acide. „Dragă Vasile, e mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decât soldat prost sub Gorghiu”

Invitat în "ring" [cursa pentru Primăria Capitalei] de Vasile Blaga, fostul preşedinte Traian Băsescu îi dă replica liderului PNL.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Într-un nou mesaj postat pe contul său de Facebook, intitulat "Dragă Vasile!", preşedintele PMP Traian Băsescu îi răspunde liderului PNL Vasile Blaga care l-a invitat în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei.

"Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. Ştii bine ca în cariera ta politică n-ai fost în stare să cîştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti, Oprescu te-a bătut în 2008 de parcă erai din Vaslui şi nu de la vămile din Bihor.

Pînă şi la alegerile din partid soluţia să cîştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea? Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu.

Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, MUUUUUUULT mai rău decît te-a bătut Oprescu în 2008. Şi asta doar pentru că ai vîndut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ţi salva scaunul de şefuleţ de partid. Dragă Vasile, îţi mai spun un secret: este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decît soldat prost sub Gorghiu. Să ai o zi bună, Vasile!", a scris Traian Băsescu.

Reacţia preşedintelui PMP vine după ce liderul PNL Vasile Blaga a afirmat că o eventuală candidatură a lui Băsescu la Primăria Capitalei nu va influenţa modul în care liberalii abordează campania electorală.

"Îl aşteptăm în ring. Orice cetăţean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea", a declarat, vineri, Vasile Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne