Replica USR pentru Orban: Suntem parteneri cinstiţi de discuţie, nu putem spune acelaşi lucru despre voi

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Uniunea Salvaţi România îl acuză, vineri, pe premierul Ludovic Orban că încearcă să protejeze mafia tăierilor ilegale prin atacarea la Curtea Constituţională a proiectului privind înfiinţarea "DNA-ului pădurilor".

"USR a fost şi va rămâne un partener cinstit de discuţie, din păcate nu putem spune acelaşi lucru despre PNL. Încercarea de blocare la CCR a proiectului de înfiinţare a DNA-ului Pădurilor şi scuzele birocratice pe care le invocă premierul Ludovic Orban pentru a proteja mafia tăierilor ilegale demonstrează acest lucru. La CCR nu se modifică legi, ci se blochează. Dacă voia un text de lege mai bun, premierul Ludovic Orban avea cam 100 de parlamentari PNL care puteau să facă modificări la proiect, dar nu au făcut-o", a transmis USR.

Partidul condus de Dan Barna susţine că se luptă "cu toate forţele" să apere pădurile României, iar "dacă PNL nu se alătură acestei lupte va pierde încrederea oamenilor".

"Cu toţi arborii plantaţi de premier în copilărie, astăzi din România se taie ilegal 20 de milioane de metri cubi de lemn şi DNA-ul Pădurilor este una din soluţiile pentru a rezolva această problemă", a mai precizat USR.

Reamintim că prim-ministrul Ludovic Orban a acuzat că "atacurile USR la adresa PNL au aceeaşi intensitate ca cele ale PSD". Totodată, liderul liberalilor susţine că în ceea ce priveşte chestiunea DNA-ului pădurilor, partidul lui Dan Barna este interesat mai mult să "vândă slogane". Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne