Renato Usatîi: În trecut, Igor Dodon a fost finanţat de mine, dar şi de Ilan Şor pentru a face politică

Renato Usatîi şi Igor Dodon
Renato Usatîi şi Igor Dodon (adevarul.ro)

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a dat publicităţii facturi care ar demonstra faptul că Ilan Şor - condamnat în dosarul „furtului miliardului” - i-ar fi cumpărat preşedintelui Igor Dodon mai multe bilete de avion la Moscova şi înapoi în anii 2013-2014, pe când Dodon era deputat şi lider al Partidului Socialiştilor.

„Igor Dodon, atunci, lua de la mine bani pentru politică şi concomitent lua bani şi de la Şor, deşi îmi jura că nimeni nu-i dă nimic, iar eu sunt unicul care-l ajută”, a menţionat Usatîi, în timpul unei transmisiuni live pe contul său de Facebook.

Liderul Partidului Nostru l-a îndemnat totodată pe Igor Dodon să recunoască faptul că a luat bani de la fostul bancher devenit politician Ilan Şor dar şi de la alte persoane. „Ieşiţi şi spuneţi – da, am luat de la Usatîi, de la Platon. La fel am luat de la o mulţime de oameni de afaceri din Moscova sau, să zicem, din alte ţări”.

Ilan Şor a declarat săptămâna trecută că i-a dat bani lui Dodon pentru campaniile electorale din trecut, l-a găzduit în locuinţa sa de la Moscova şi l-a dus cu avionul personal. În replică, Dodon a notat că declaraţiile lui Şor ar fi provocări care nu merită a fi luate în serios.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe