Regina trimite o „bonă” pentru cuplul regal: „The Panther” trebuie să o transforme pe Meghan Markle într-o Royal Lady

Regina oferă o „dădacă” full-time tinerilor căsătoriţi Harry şi Meghan: este vorba despre Samantha Cohen, cunoscută şi sub numele de „The Panther”, asistenta sa personală timp de 17 ani, însărcinată să o conducă de mână pe Ducesa de Sussex în ucenicia sa ca Royal Lady. Dar şi pentru a-i ajuta pe soţi în rolul lor dificil.
Meghan Markle (stânga) şi Samantha Cohen (dreapta)
Meghan Markle (stânga) şi Samantha Cohen (dreapta) (captură web)

Potrivit unor surse apropiate Reginei, profesoara de bune maniere a fost invitată să se mute la Palatul Kensington şi să trăiască în strânsă legătură cu cuplul timp de aproximativ şase luni. Samantha Cohen a fost deja văzută printre invitaţii de la nunta regală, purtând o rochie elegantă de dantelă roz.

Samantha Cohen
Samantha Cohen (captură web)

Cohen va trebui să o conducă pe Meghan Markle de mână în ucenicia sa ca Royal Lady; după o experienţă de peste 17 ani în echipa Reginei, va oferi informaţii şi sfaturi cu privire la comportament, îmbrăcăminte, gesturi.

Primele efecte provocate de Samantha s-au văzut deja: a avut un rol-cheie în pregătirea lui Meghan pentru petrecerea în onoarea zilei de naştere a prinţului Carlo, principe del Galles, în grădina Palatului Buckingham, prima ieşire publică a soţilor după nunta regală. Transformarea suferită de Meghan este evidentă, aşa cum s-a putut observa: de la gesturi la îmbrăcăminte (pentru prima dată americanca poartă ciorapi).

Meghan Markle
Meghan Markle (captură web)

În următoarele luni, Ducesa de Sussex va fi ocupată cu un turneu lung şi amplu în toată ţara, pentru a se alătura unor evenimente de caritate.

O sursă a declarat pentru publicaţia Times că, pentru Meghan, următoarele luni „vor fi şase luni de ascultare. Caută persoane potrivite cărora să le ceară sfatul. Va proceda cu umilinţă şi va fi o muncă destul de grea, dar nu este speriată deoarece este obişnuită să muncească din greu, a făcut-o în fiecare zi din viaţa sa”.

Până în primăvara viitoare Samantha Cohen va trebui, de asemenea, să-l înlocuiască pe Edward Lane Fox, secretarul privat al prinţului Harry. Devine astfel o „dădacă” full-time pentru cuplul regal.

Mai multe informaţii aici.