Real Madrid a sărbătorit în Piaţa Cibeles cucerirea trofeului Ligii Campionilor

Peste 30.000 de fani i-au aşteptat pe jucătorii lui Zinedine Zidane să revină de la Milano până la 07:30 dimineaţa. "Los Blancos" au prezentat prestigiosul trofeu în autocarul pregătit de Real pentru acest eveniment
Real Madrid sărbătoreşte în Piaţa Cibeles cucerirea trofeului Ligii Campionilor
Real Madrid sărbătoreşte în Piaţa Cibeles cucerirea trofeului Ligii Campionilor (www.realmadrid.com)

După un meci de mare luptă, Real Madrid a cucerit pentru a 11-a oară Liga Campionilor la fotbal graţie victoriei înregistrate sâmbătă seara în faţa echipei Atletico Madrid, în marea finală disputată pe Stadio Giuseppe Meazza (Milano), cunoscut şi sub numele de San Siro.

A fost nevoie de prelungiri şi executarea loviturilor de departajare de la 11 metri pentru desemnarea câştigătoarei. După 1-1 la finalul primelor 90 de minute, meciul se îndrepta spre executarea loviturilor de la 11 metri. Fundaşul Juanfran a fost singurul care a ratat, astfel că trofeul Ligii Campionilor a ajuns din nou la Real Madrid.

Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo şi ceilalţi jucători ai echipei au declanşat imediat petrecerea, iar în această dimineaţă au revenit de la Milano la Madrid pentru a le prezenta strălucitorul trofeu fanilor rămaşi acasă.
Piaţa Cibeles s-a umplut de mii de fani "blanco", chiar dacă sosirea echipei a avut loc după ora locală 6, iar suporterii au aşteptat ca autocarul descoperit pregătit de Real pentru eveniment să ajungă în piaţă.

Real şi-a adjudecat cu această ocazie cel de-al unsprezecelea trofeu după succesele din 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002 şi 2014, în timp ce Zidane a devenit primul antrenor francez care a câştigat Liga Campionilor.

În schimb, Atletico este singura echipă care a pierdut trei finale de Liga Campionilor (1974, 2014 şi 2016), fără să câştige niciodată acest trofeu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport