Reacţia Simonei Halep după calificarea în finala de la Dubai! Ce zice despre următoarea sa adversară, Elena Rîbakina (19 WTA)

"M-am bucurat mult. A fost cel mai bun meci de când am venit aici.. În public sunt foarte mulţi oameni speciali. Este cu adevărat plăcut şi vreau să mulţumesc tuturor." - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (28 ani, 2 WTA) este la un meci distanţă de a repeta performanţa ediţiei din 2015.

Fosta lideră mondială a dispus în penultimul act al turneului Premier de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) de americanca Jennifer Brady (24 ani, 52 WTA) cu scorul de 6-2, 6-0. Partida a durat 62 de minute.

A fost cel mai bun meci de până acum arătat de reprezentanta noastră la acest turneu.

"M-am bucurat mult. A fost cel mai bun meci de când am venit aici.. M-am luptat pentru fiecare minge, am muncit din greu. Zi de zi mi-am îmbunătăţit nivelul şi mă bucur că sunt în finală. Cu Rybakina va fi dificil. Este o adversară foarte puternică. Este o provocare să joc pentru încă un titlu, dar voi da tot ce am mai bun. Sper să joc ca şi astazi", a declarat Simona Halep.

"Este incredibil cum a jucat anul acesta. Am văzut-o puţin în unele meciuri, dar nu prea ştiu cum joacă. Nu cred că am mai jucat până acum. Are un serviciu puternic şi trebuie să fiu atentă la retur. În rest, să fiu încrezătoare şi să lupt. Sunt relaxată, concentrată şi chiar îmi doresc să câştig finala", a continuat constănţeanca.

Elena Rîbakina (20 ani, 19 WTA) din Kazahstan, şi-a asigurat la rândul ei prezenţa în marea finală a circuitului dotat cu premii totale de 2.643.670 dolari, după ce a învins-o pe croata Petra Martic, cu 7-6 (5), 7-6 (2).

"Vreau să câştig şi antrenorul meu mă ajută. Nu am nimic de pierdut în acest turneu. Sper să o ţin tot aşa. Vreau să câştig indiferent ce ar fi. Am un an bun, am multă încredere. Ştiu că vă fi greu în finală, dar voi intra pe teren cu gândul să dau tot ce am mai bun", a spus la rândul său Rybakina la conferinţa de presă.

Finala turneului de la Dubai va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport