RATB va da numele "Colectiv" unor staţii de tramvai şi autobuz

Transport de călători RATB, tramvai
Transport de călători RATB, tramvai (Epoch Times)

Staţiile de tramvai şi autobuz denumite "Pasaj Mărăşeşti" vor primi numele "Colectiv", în amintirea victimelor tragediei produse la clubul cu acelaşi nume, a informat RATB, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, staţia "Pasaj Mărăşeşti", aferentă liniilor de tramvai 23 şi 27, de pe bulevardul Mărăşeşti, precum şi staţia "Pasaj Mărăşeşti", aferentă liniei 312 de autobuze, de pe Splaiul Independenţei, se vor numi, începând de vineri, "Colectiv."

Reprezentanţii RATB au precizat că această decizie este sprijinită şi de mulţi călători, care au trimis propuneri în acest sens, în semn de omagiu adus tinerilor care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la clubul Colectiv.

Reamintim că 60 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din Clubul Colectiv iar alte 150 de persoane au ajuns în spitale, cu arsuri şi intoxicaţii cu fum. La ora actuală, 30 de victime sunt încă internate în spitale din străinătate iar alţi 39 sunt în continuare în spitalele din Bucureşti.

Tragedia din club a fost urmată de ample proteste stradale ce au dus la căderea guvernului Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne