RATB îi premiază pe călătorii corecţi. Tombola pentru posesorii de abonamente

Cum mersul fără bilet - fără validarea cardului, mai nou - tinde să devină sport în Capitală, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) îi premiază pe cetăţenii care aleg să-şi cumpere abonamente.
Transport de călători RATB, tramvai
Transport de călători RATB, tramvai (Epoch Times România)

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă o tombolă cu premii pentru posesorii de abonamente lunare nominale. Tragerea la sorţi va avea loc în luna ianuarie iar premiile vor consta într-o mie de locuri la spectacole de teatru şi circ, precum şi cursuri gratuite de limbă germană pentru adulţi şi copii.

Astfel, începând cu luna decembrie 2016, deţinătorii de abonamente lunare nominale se vor putea înscrie pe site-ul RATB la o tragere la sorţi pentru luna ianuarie 2017, în urma căreia vor putea primi o invitaţie pentru două persoane la un spectacol de teatru, circ sau la cursuri gratuite de limbi străine.

La prima tragere la sorţi, vor fi puse în joc 1.000 de locuri la spectacole la teatru, circ, precum şi cursuri gratuite de limbă germană pentru adulţi şi copii (oferite de Casa de cultură Friedrich Schiller).

Pentru a câştiga o astfel de invitaţie, deţinătorul unui card ACTIV nominal, încărcat cu abonament lunar, trebuie să acceseze pagina de web a RATB, la adresa de internet http://ratb.ro/înscrie_cultural.php şi să completeze, până la 24 decembrie 2016, ora 24.00, datele necesare pentru înscriere.

Instituţiile de cultură partenere şi datele de contact ale acestora pot fi găsite pe site-ul nostru RATB, la adrea http://ratb.ro/înscrie_ipcil.php. Astfel, publicul va găsi într-un singur loc, accesând site-ul RATB, întreaga ofertă culturală bucureşteană a instituţiilor de interes local.

Tombola are loc în baza unui parteneriat încheiat între RATB şi PMB şi are ca scop creşterea interesului cetăţenilor Capitalei pentru actele de cultură oferite de municipalitate şi, totodată, fidelizarea deţinătorilor de abonamente RATB.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne