Raportori APCE la Chişinău. Convorbiri despe ultimele evoluţii politice şi funcţionarea instituţiilor democratice

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei
Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (facebook.com)

Coraportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru Republica Moldova, Egidijus Vareikis şi Maryvonne Blondin, vor efectua o vizită în Republica Moldova, în perioada 21-24 iulie pentru convorbiri cu oficialii moldoveni despre ultimele evoluţii politice şi funcţionarea instituţiilor democratice după alegerile parlamentare din februarie 2019.

Raportorii APCE se vor documenta cu privire la situaţia de după criza constituţională şi politică din iunie 2019, măsurile luate în domeniile justiţiei şi luptei împotriva corupţiei, legislaţia şi acţiunile preconizate pentru depolitizarea justiţiei şi a instituţiilor de stat, evoluţiile privitoare la cadrul electoral.

Oficialii APCE se vor mai întâlni cu reprezentanţii comunităţii diplomatice şi cu organizaţiile societăţii civile active în domeniul justiţiei şi luptei împotriva corupţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe