Raluca Turcan lansează petiţia "Demiteţi-l pe Călin Popescu Tăriceanu, demolatorul justiţiei"

Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan
Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan (Epoch Times România)

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a lansat joi petiţia "Demiteţi-l pe Călin Popescu Tăriceanu, demolatorul justiţiei care sfidează bunul simţ al românilor din fruntea Senatului", reiese dintr-un comunicat de presă remis Epoch Times.

"Având în vedere numeroasele abuzuri comise în cazul Dan Şova de senatorul Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de preşedinte al Camerei Superioare a Parlamentului, chemăm cetăţenii la semnarea unei petiţii publice pentru demiterea de la conducerea Senatului României a lui Tăriceanu cel care sfidează Justiţia şi votul. De luni de zile, Tăriceanu profită de funcţia politică de la conducerea Senatului pentru a acţiona împotriva Justiţiei cu scopul de a-i feri de răspunsuri fireşti în Justiţie pe politicieni suspecţi de acte de corupţie", a fost apelul lansat de Raluca Turcan.

Mai mult, vicepreşedintelui PNL consideră că solicitarea lui Tăriceanu privind demiterea şefei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, şi a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, "încununează seria abuzurilor politice şi reprezintă o nouă încercare de a distrage atenţia de la necesitatea revenirii asupra votului pentru încuviinţarea reţinerii senatorului Dan Şova, prietenul premierului Victor Ponta."

Raluca Turcan este de părere că o astfel de petiţie publică este singura măsură prin care se poate salva credibilitatea şi se mai poate curăţa imaginea Parlamentului, al cărui scop de a servi cetăţeanul a fost pervertit de către PSD şi prietenii săi politici, într-o activitate de ascundere a politicienilor suspectaţi de corupţie.

"Semnaţi petiţia pentru demiterea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu - demolatorul justiţiei care sfidează bunul simţ al românilor din fruntea Senatului şi pe care PSD l-a trimis la conducerea Camerei Superioare pentru a-i apăra de Justiţie pe prietenii corupţi ai premierului Victor Ponta", a concluzionat Raluca Turcan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne