Raluca Turcan: Dragnea a trimis-o pe Olguţa să anunţe legea pensiilor înainte de miting, ca Ceauşescu în '89

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a reacţionat după ce presa a relatat că ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, va prezenta noua Legea a pensiilor în ziua mitingului antiguvernamental din Piaţa Victoriei la care vor participa şi românii din diaspora.
Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a trimis-o pe ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, să anunţe Legea pensiilor acum, înaintea mitingului Diasporei din Piaţa Victoriei, a atras atenţia joi, pe pagina sa de Facebook, liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan, adăugând că a mai văzut asta în 1989, când dictatorul Nicolae Ceauşescu a crezut că mărind pensiile va putea potoli setea de dreptate şi libertate a românilor.

"La fel ca în 89, mitingul nu va fi influenţat de astfel de mesaje, pentru că el reprezintă manifestarea revoltei faţă de Guvern a celor care au investit în România tot: tinereţea, speranţa, munca, ideile, banii... Şi au fost înşelaţi. Acest miting e răbufnirea celor care doresc să muncească, a celor care vor legi corecte, a celor care vor respect din partea instituţiilor statului şi a reprezentanţilor lui. Nu au primit asta şi au plecat. Vor pleca şi alţii dacă guvernanţii nu vor înţelege că oamenii vor o ţară, nu o pomană. Vor lideri, nu infractori. Vor respect, nu bătaie de joc. Vor un viitor senin într-o Românie curată pentru copiii lor", a precizat Raluca Turcan.

Fosta şefă PNL a subliniat că mitingul diasporei şi al oamenilor care vor o clasă politică eficientă şi fără corupţie o face să fie optimistă.

"Sper ca mesajul şi forţa strigătului lor să fie atât de puternice, de usturătoare, încât să vedem a doua zi demisia celui mai penibil prim-ministru din istoria României. Demisia celor mai slugarnici şi incompetenţi miniştri pe care i-a avut România până acum", a afirmat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne