Raluca Turcan: Bodog trebuie să-şi dea demisia. Sunt copii care au murit cu zile în România

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul PSD Florian Bodog trebuie să-şi dea demisia din funcţie, sunt copii care au murit cu zile în România în timpul mandatului său, a solicitat marţi, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii simple pe Sănătate, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"PNL vă cere demisia, domnule ministru al Sănătăţii şi, în acelaşi timp, vă solicităm expres ca prima dumneavoastră explicaţie de la această tribună să fie referitoare la acuzaţiile de plagiat. Nu puteţi pleca din Parlamentul României până nu explicaţi dacă aţi plagiat sau nu aţi plagiat în lucrarea dumneavoastră de doctorat.

Nu mai aveţi niciun fel de autoritate în domeniul pe care îl conduceţi, sunt copii care au murit cu zile în România şi dumneavoastră nu aveţi vocaţia răspunderii. Nimeni nu răspunde pentru fărădelegile din Sănătate şi credem că pe lista de remaniere a premierului Tudose, în cazul în care nu demisionaţi, ar trebui să vă aflaţi, domnule ministru al Sănătăţii, cu prioritate", a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne