Raluca Olaru, sfertfinalistă în proba de dublu la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea română alături de croata Darija Jurak s-au impus în două seturi în faţa cuplului Kirsten Flipkens (Belgia)/Johanna Larsson (Suedia), scor final 7-6 (5), 6-3.
Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru.
Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru. (Getty Images)

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru şi croata Darija Jurak a acces în sferturile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” de la Indian Wells (California), graţie succesului înregistrat în faţa sportivelor Kirsten Flipkens (Belgia)/Johanna Larsson (Suedia) cu scorul de 7-6 (5), 6-3.

Olaru şi Jurak au avut nevoie o oră şi 37 de minute de joc efectiv pentru a-şi asigura prezenţa în faza superioară a competiţiei cu premii în valoare de 9.035.428 dolari.

În primul set lupta a fost cea mai mare, perechea româno-croată fiind nevoită să întoarcă scorul de la 1-4, a dus apoi admirabil jocul în tiebreak, unde s-a impus cu 7-5. Actul secund a avut altă istorie, Olaru şi partenera ei s-au desprins la 4-1, pentru ca apoi să câştige în final cu 6-3.

Cele două sportive şi-au asigurat un cec de 57.000 de dolari, respectiv 215 puncte WTA la dublu, urmând să joace în continuare contra favoritelor numărul cinci la cucerirea trofeului, Gabriela Dabrowski (Canada)/Yifan Xu (China), care au dispus la rândul lor în optimi cu 6-3, 6-4 de perechea Monica Niculescu (România)/Abigail Spears (SUA).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport