Rafael Nadal, prezent în turul III al turneului de la Melbourne (ATP)

Liderul ierarhiei ATP s-a impus fără mari probleme în trei seturi în faţa sportivului argentinian Leonardo Mayer cu scorul de 6-3, 6-4, 7-6 (7/4).
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal.
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal. (Captură foto)

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal l-a avut ca adversar în manşa a doua a Grand Slam-ului de la Melbourne - Australian Open, pe argentinianul Leonardo Mayer, un tenisman accesibil ca valoare pentru liderul mondial ATP - doar locul 52.

Astfel, după un meci maraton care a durat două ore şi 38 de minute, ibericul şi-a asigurat prezenţa în următorul tur în urma victoriei obţinute cu scorul de 6-3, 6-4, 7-6 (7/4).

Nadal continuă astfel parcursul pe tabloul principal de simplu masculin, urmând să-l aibă în continuare ca advesar pe bosniacul Damir Dzumhur (30 ATP), care a trecut la rândul lui de tenismanul australian John Millman, scor final 7-5, 3-6, 6-4, 6-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport