Raeţchi: Când PSD concretizează conceptul cu exemple vii, ghici cine era abuzatul? Dragnea, mă!

Ovidiu Raeţchi (PNL)
Ovidiu Raeţchi (PNL) (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a atras atenţia că PSD şi-a investit în ultimii ani aproape toate resursele de comunicare în conceptul de "abuz", de "exces de putere făcut de stat", de "nedreptate împotriva cetăţeanului", zilnic au pus această idee pe agenda publică şi "au hrănit deliberat o stare de neîncredere în autorităţi".

"Problema e că atunci când trebuiau să concretizeze conceptul cu exemple vii, ghici cine era abuzatul? Dragnea, mă! Oricum făceau, oricum o suceau, ei luptau cu abuzul schimbând legile care i se puteau aplica lui Dragnea. Bine, de modificări mai profitau şi nişte violatori sau tâlhari, dar aceştia parcă nu fuseseră chiar aşa abuzaţi ca Dragnea şi Deputatul Mitralieră... Când însă excesul de putere a început cu adevărat în România, când jandarmii nu s-au mai sfiit să lovească în cap protestatari culcaţi la pământ, când oamenii au început să fie suiţi în dubă pentru opiniile lor, când accesul pe unele străzi a devenit permis doar pentru cei cu parolă de la partid, ghici ce a făcut PSD? A tăcut mâlc şi i-a protejat pe abuzatori", a declarat Raeţchi.

Liderul liberal anticipează că, la alegerile europarlamentare, PSD va avea "un rezultat catastrofal" şi pentru că va plăti pentru "această inconsecvenţă meschină în comunicare".

"După ce strigi ani de zile împotriva abuzului, după ce îi faci chiar tu pe cetăţeni sensibili la orice formă de exces de putere, aşteaptă-te ca aceştia să reacţioneze puternic când vor întâlni unul. Iar acesta nu s-a produs împotriva lui Dragnea - bietul de el, nu a mai putut merge la bojdeuca din Brazilia - ci împotriva oamenilor simpli, inofensivi, nedreptăţiţi de o structură de represiune infinit mai puternică, pusă în slujba unui guvern inept şi a unui lider-infractor. În câteva zile, la vot, vine decontul", a precizat Raeţchi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne