Raeţchi a explodat: Pur şi simplu pesediştii au minţit în faţă, furând voturi, deşi erau filmaţi de presă

Ovidiu Raetchi
Ovidiu Raetchi (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a atras atenţia, marţi, că social-democraţii fac eforturi să împingă prin Parlament un proiect de lege care vizează modificarea atribuţiilor Poliţiei pe modelul unei legi declarate deja neconstituţionale.

"PSD e la fel de sinistru ca pe vremea lui Dragnea. Azi şi-au împins ilegal în Comisiile reunite Juridică şi de Apărare un proiect de lege Dragnea-Carmen Dan-Iordache pentru sporirea atribuţiilor Poliţiei (respinsă deja de Curtea Constituţională şi reîncălzită) deşi se votase pentru amânarea ei la propunerea PNL. Pur şi simplu au minţit în faţă pe toată lumea, furând două voturi, deşi erau filmaţi de presă. Încă dezbat pe ea, sfidând pe toată lumea. Nu am văzut niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul Parlamentului şi al cetăţenilor români. Nu, nu s-a schimbat nimic în PSD după dispariţia lui Dragnea în penitenciar, vocaţia minciunii şi a hoţiei a rămas neschimbată", a declarat Raeţchi.

Anterior, liderul liberal avertiza că, fără să mai aştepte avizul CSAT, Carmen Dan încearcă să strecoare printre măsurile necesare pentru reforma Poliţiei şi alte modificări controversate.

Proiectul include modificări prin care devine mult mai facilă conducerea la secţie a protestatarilor, chiar dacă aceştia se legitimează, demers care, potrivit lui Raeţchi, acoperă abuzul de la Topoloveni, unde cetăţenii şi-au prezentat buletinul, dar au fost duşi la secţie sub pretextul că sistemul de verificare prin staţie nu funcţionează.

În acelaşi timp, apar prevederi prin care Poliţia capătă atribuţii antitero, concurând astfel structurile specializate.

"Pesediştii au încercat în general să cloneze serviciile de protecţie şi informaţii - au dorit să facă din Jandarmerie un mic SPP, de pildă, pe care să îl controleze politic", a afirmat Raeţchi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne