Radu Mazăre, condamnat la 6 ani şi 6 luni de închisoare. În lipsă

Aflat în prezent peste mări şi ţări, fostul primar al municipiului Constanţa a fost condamnat la 6 ani şi jumătate de închisoare. Sentinţa nu este definitivă.
Radu Mazăre
Radu Mazăre (Sursa-Facebook)

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat la 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni de abuz în serviciu într-un dosar vizând vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate. Decizia nu este definitivă şi este pronunţată în lipsa lui Mazăre, aflat în prezent în Madagascar.

Reamintim că fostul primar PSD a plecat din ţară încă din 2017, în timp ce avea mai multe dosare pe rol. Mazăre a părăsit liniştit România deşi era sub control judiciar, pentru a-l informa ulterior pe ofiţerul de caz că a ajuns în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

Radu Mazăre este judecat în mai multe dosare iar în iulie 2017, fostul primar a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat de retrocedare ilegală de terenuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne