PSV Eindhoven a cucerit titlul de campioană a Olandei

Gruparea din Eindhoven a câştigat pentru a 24-a oară campionatul olandez de fotbal în urma succesului înregistrat în faţa rivalei Ajax Amsterdam, scor final 3-0.
Echipa PSV Eindhoven este noua campioană a Olandei.
Echipa PSV Eindhoven este noua campioană a Olandei. (Captură foto)

PSV Eindhoven a trecut la scor de neprezentare de Ajax Amsterdam, duminică, în etapa a 31-a din Eredivisie, cel mai înalt eşalon profesionist de fotbal din Olanda, rezultat ce le asigură astfel titlul de campioană.

Jucătorii antrenaţi de Phillip Cocu s-au impus prin golurile marcate de Gaston Pereiro (23), Luuk de Jong (38) şi Steven Bergwijn (54).

Acesta este cel de-al 24 titlul cucerit în timp de 'Fermieri', de altfel ei fiind câştigătorii a trei din ultimele patru ediţii de campionat, anul trecut Feyenoord fiind campioană.

Clasamentul se prezintă: astfel PSV Eindhoven ocupă prima poziţie cu 80 de puncte, urmată de Ajax Amsterdam cu 70 puncte, AZ Alkmaar - 65 puncte, Feyenoord - 57 puncte, FC Utrecht - 49 puncte, etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport