"Psihopaţi criminali! M-am gândit că mor" - o cunoscută jurnalistă, grav afectată de gazele date de jandarmi

O cunoscută jurnalistă a fost grav afectată de gazele împrăştiate de jandarmi împotriva protestatarilor din Piaţa Victoriei, în marea lor majoritate paşnici, care au participat la mitingul Diasporei din 10 august. A depus plângere şi a publicat imagini.
Nora Dincă
Nora Dincă (Nora Dincă)

O cunoscută prezentatoare Realitatea TV, Nora Dincă, a fost grav afectată de expunerea la gazele folosite de Jandarmerie pentru a suprima mitingul Diasporei din Piaţa Victoriei, la care au participat peste 100.000 de români.

Jurnalista - care a depus deja plângere la Parchetul Militar - a publicat miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, mai multe fotografii în care apare cu faţa roşie şi iritată de la gaze, în ciuda faptului că au trecut zile bune de la momentul incidentului.

"M-am jenat până acum să le fac publice. Le-au văzut doar apropiaţii şi procurorii militari. Sunt însă atât de revoltată de minciunile şi tupeul acestor borfaşi criminali, încât trebuie să le arăt, că nu cumva să mă trezesc că zice vreunul că am minţit. Aşa am arătat în acea noapte. La TV nu se văd ca în realitate, eram grena.

Până dimineaţa nu am putut sta locului, trebuia să mă mişc încontinuu ca să nu urlu. Aveam pulsul 130 şi frison. Îmi veneau în minte tot timpul copiii de la Colectiv, ce trebuie să fi fost pe sufletul lor, iar asta mă ajuta să nu plâng. Când m-am spălat pe cap, m-am gândit foarte serios că e posibil să mor. Şi acum tuşesc până la sufocare şi sunt răguşită.

Am două prietene care şi azi tuşesc sânge şi se simt foarte rău. Nişte doctori ticăloşi scriu diagnostice seci de faringită şi laringită acută, fără să facă investigaţii amănunţite (analize de sânge, de spută etc) şi refuză să pomenească în fişă că au fost expuse vineri la gaze toxice în Piaţa Victoriei, pe motiv ca au trecut 72 de ore.

Este inadmisibil tot ce se întâmplă - psihopaţii criminali sunt puşi şefi, mint abject, cu neruşinare, preşedintele ţării tace şi pare fără griji, iar poporul cinstit, vânat şi gazat şi bătut, e pe cont propriu. Să vă ferească Dumnezeu cel Sfânt de cod roşu de gradul IV pe bune, jigodiilor", a scris jurnalista, postând fotografiile de mai jos.

Nora Dincă
Nora Dincă (Nora Dincă)

Nora Dincă
Nora Dincă (Nora Dincă)

Nora Dincă
Nora Dincă (Nora Dincă)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne