PSD "valorifică" scandalul bebeluşilor infectaţi. Dragnea anunţă moţiune simplă pe sănătate

La numai o zi de când şeful PSD Liviu Dragnea s-a plâns că are din ce în ce mai puţină încredere în Guvernul Cioloş, social-democraţii au decis să ia atitudine.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Biroul Permanent Naţional al PSD, reunit la Palatul Parlamentului, a decis miercuri că se impune ca social-democraţii să depună o moţiune simplă pe sănătate. Textul documentului va fi finalizat joi, informează Agerpres.

"L-am însărcinat pe dl Nicolae Bănicioiu să analizeze rapid, până mâine, oportunitatea depunerii unei moţiuni simple pe sănătate având în vedere tragediile cu care ne-am confruntat în ultimele zile", a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea, la finalul reuniunii.

PSD ia în calcul depunerea celei de-a doua moţiuni simple — pe mediu şi pe fonduri europene.

"De mediu se ocupă în aceste zile ca şi coordonator d-na Doina Pană, iar pe fonduri europene Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici", a precizat Dragnea.

Reamintim că trei bebeluşi internaţi la spitalul Marie Curie din Capitală au murit în urma infecţiei cu o bacterie a cărei sursa este necunoscută. Doi dintre cei trei copii au fost diagnosticaţi cu EColi. Alţi şapte copii sunt în continuare internaţi, în stare gravă.
Valul de îmbolnăviri a început în urmă cu circa trei săptămâni în judeţul Argeş, extinzându-se şi în alte judeţe. Sursa infectării copiilor este, în continuare, necunoscută.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne