PSD strânge rândurile. Mihai Tudose ar putea reveni în partid

Mihai Tudose (Pro România),
Mihai Tudose (Pro România), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, că este posibil ca fostul premier Mihai Tudose să se întoarcă în partid.

Întrebat, la Antena 3, dacă Tudose se întoarce în PSD, Ciolacu a confirmat că există această posibilitate:

"Este posibil. Este posibil să se întoarcă. Trebuie avută o discuţie în interiorul organizaţiei de la Brăila şi ţinând cont că domnul Tudose e un europarlamentar din 36, nu e un parlamentar din 465, câţi sunt în Parlamentul României", a declarat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Liderul PSD a mai precizat că Adrian Ţuţuianu a anunţat că nu se întoarce în PSD şi a adăugat că Sorin Grindeanu şi Marian Neacşu "sunt bine veniţi" dacă doresc să revină.

Cât despre o eventuală alianţă cu Pro România, Ciolacu nu a exclus nici acest scenariu. Astfel preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că relaţiile cu Victor Ponta sunt "instituţionale" şi că o alianţă este întotdeauna posibilă.

"Facem politică, întotdeauna sunt posibile alianţe, mai ales că sunt două partidele de stânga", a declarat Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne