"PSD - senzaţie de VOM" - Promisiunile lui Vâlcov stârnesc indignare

Cornel Zainea
Cornel Zainea (Epoch Times)

Deputatul USR Cornel Zainea critică dur apariţia lui Darius Vâlcov - consilierul condamnat la 8 ani de închisoare al premierului Dăncilă - la Antena 3, unde fostul ministru s-a lansat în promisiuni măreţe de viitor. Indignat de fapul că Vâlcov a promis construirea a 3 autostrăzi, Zainea explică faptul că de ani de zile trăim în ţara lui VOM, respectiv a promisiunilor niciodată onorate.

"PSD - senzaţie de VOM

După aproape 2 ani în care nu s-a construit nici un kilometru de autostradă nou, Darius Vâlcov promitea aseară în direct din studiourile A3 că “VOM construi 3 autostrăzi noi, startul se dă la sfârşitul anului.”

Aberaţiile PSD legate de VOM face sunt la fel de ameţitoare ca scăderea partidului în sondaje. VOM avea sute de km de pârtii de schi în Făgăraş. VOM avea canal Dunăre - Bucureşti. VOM depăşi Cehia şi Portugalia la PIB. E uluitor să depăşeşti 2 state mai mici ca populaţie. Sau o fi vrut să spună că le depăşim PIB-ul adunat?

Despre VOM dubla pensiile nici n-are rost să mai zic ceva, nicio promisiune PSD nu-l omite pe acest VOM.

Cu cât se apropie următoarea campanie electorală, cu atât promisiunile devin mai aberante şi mai strălucitoare. Darius Vâlcov îi îndrumă pe români ca un scamator pe drumul pierzaniei, gesticulând puternic. Nimeni nu trebuie să se uite în spate pentru a vedea acest zero absolut realizat până acum.

Domnu’ proprietar de tablouri ascunse în pereţi, condamnat la 8 ani cu executare, când VOM termina centura Capitalei, începută din 2011 şi care e încă în reparaţii pe cei 20 de km dintre Chitila şi Chiajna? (un foarte mic exemplu de perpetuu VOM).

Trăim în Vomânia pentru că asta ne promit ei tot timpul", scrie pe Facebook Zainea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne