PSD se delimitează de consilierul acuzat de pedofilie

Consilierul local din Prahova arestat preventiv pentru întreţinere de acte sexuale cu un minor de 14 ani a fost exclus din PSD.
(photos.com)

PSD Prahova l-a exclus din partid a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, consilier local al oraşului Breaza, reţinut sub acuzaţia de întreţinere de acte sexuale cu un minor, ulterior arestat preventiv, reiese dintr-un comunicat de presă remis de organizaţia social-democrată.

"În cadrul şedinţei Organizaţiei PSD Breaza s-a votat în unanimitate excluderea din PSD a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, decizie de care a luat act şi conducerea judeţeană PSD Prahova. Documentele de excludere ale consilierului local au fost depuse la Instituţia Prefectului Prahova, urmând a se emite ordin de încetare a mandatului de consilier local al acestuia", se arată în comunicatul citat.

Organizaţia Judeţeană Prahova susţine actul de justiţie, în toate formele sale şi "nu poate să nu ia măsuri de sancţionare, ori de câte ori un membru sau un ales încalcă legea".

"În afara infracţiunii în sine, ceea ce s-a întâmplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizaţiei Judeţene PSD Prahova şi partidului în general", a mai precizează în comunicatul respectiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne