PSD, scandal pe Facebook: Românii devin ciumaţii Europei! / Replica PNL: Postare mizerabilă. Să fie demişi autorii

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

PSD a reacţionat dur la adresa Guvernului Orban după ce, pe fondul creşterii numărului cazuri de COVID-19, tot mai multe ţări europene le-au interzis accesul românilor sau au impus carantina/izolarea la sosire. Replica liberalilor nu s-a lăsat mult aşteptată.

"Românii devin ciumaţii Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulţumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eşuat, iar românilor li se închid graniţele Europei. Pentru a-şi continua furturile din bani publici, Iohannis şi Orban au dus România în 'zona roşie'. La asta se pricep! Să distrugă tot - economie, locuri de muncă, nivel de trai. Guvernaţi, NU mai FURAŢI, NU mai MANIPULAŢI", scriu social-democraţii pe pagina oficială de Facebook a partidului.

În replică, liberalii au cerut - prin vocea senatoarei Alina Gorghiu - demiterea urgentă din partid a celor responsabili pentru postarea respectivă.

"Ciuma roşie şi-a dat masca jos!!! Cer conducerii PSD să îi zboare urgent din partid pe responsabilii de postarea mizerabilă în care românii sunt făcuţi 'ciumaţii Europei'!!! Este inacceptabilă o asemenea mârlănie faţă de suferinţa celor care pătimesc din cauza noului coronavirus! Mai ales că ştim bine cu toţii cum pesediştii au sabotat fiecare măsură a Guvernului de combatere a bolii. Şi cum o scaldă şi acum cu legea carantinei. Pentru că PSD din prima secundă în care a început criza sanitară în România şi-a dorit ca numărul de îmbolnăviri să fie mare, ca aceasta să nu poată fi gestionată, ca Guvernul Orban să eşueze, doar pentru câştigul lor electoral", a declarat Alina Gorghiu.

De asemenea, liderul PNL susţine că amânarea de astăzi a votului în Senat pentru legea privind privind carantinarea şi izolarea, "o lege atât de importantă pentru sănătatea oamenilor", "denotă iresponsabilitate şi nepăsare".

"Ca să aibă loc şedinţa cex înainte? Păi stă sănătatea publică în loc de domnul Ciolacu care vrea să se pună la adăpost de criticile contracandidatului său cu votul cex-ului?! Dacă mai aveau un gram de moralitate, ar fi convocat cex înainte de votul de la Camera Deputaţilor! Văd că cex nu lucrează sâmbăta, deci, dacă sunteţi îngrijoraţi pentru sănătatea voastră, trebuie să staţi aşa până luni, cel mai devreme, când boierii de la PSD au timp să-şi mişte fizicul la şedinţă. Că doar online ce sens are în epoca digitalizării?! Nu uitaţi: legea permite ca, într-o situaţie de epidemie, autorităţile competente să dispună măsuri simple: izolare la domiciliu, carantină!", a conchis Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne