PSD îşi aduce simpatizanţii la Parada de 1 Decembrie. "Corupţia Ucide" lansează un apel

În contextul în care PSD îşi aduce în Capitală zeci de autocare cu simpatizanţi la parada de 1 Decembrie, Corupţia Ucide lansează un apel către toţi participanţii la eveniment, cerându-le să se abţină de la provocări şi gesturi ce ar putea degenera în violenţă.
Parada militară consacrată Zilei de 1 Decembrie, comemorarea a 95 de ani de la Marea Unire din 1918
Parada militară consacrată Zilei de 1 Decembrie, comemorarea a 95 de ani de la Marea Unire din 1918 (Epoch Times România)

Comunitatea ”Corupţia ucide” a lansat, joi seara, un apel către cetăţenii care vor participa la parada de Ziua Naţională "să se abţină de la orice fel de provocări" şi să trateze cu respectul cuvenit semnificaţia acestui eveniment:

"Ceremoniile oficiale dedicate zilei de 1 Decembrie reprezintă evenimente în care cinstim simbolurile României şi momentele ei istorice. Indiferent de părerea pe care o avem despre situaţia României din acest moment, credem că parada militară nu este locul şi momentul în care să ne manifestăm nemulţumirile şi revolta. Facem apel la toţi cei care vor participa acolo, inclusiv la cei aduşi de partidele politice cu autobuzele, să trateze cu respectul cuvenit semnificaţia acestui eveniment şi să se abţină de la orice provocări şi gesturi care ar putea degenera în tensiuni sau violenţă”, transmite ”Corupţia ucide” pe pagina sa de Facebook.

Apelul a fost lansat în contextul în care, potrivit Hotnews, Primăria Capitalei a autorizat venirea a zeci de autocare cu simpatizanţi PSD la parada militară de astăzi şi mulţi şi-au exprimat temeri că oamenii ce vor fi aduşi se vor lansa în huiduieli la adresa preşedintelui ţării.

Mai mult, diseară, în Piaţa Victoriei este programat un mare protest împotriva mutilării legilor Justiţiei. Protestul urmează să înceapă la ora 18 iar o întâlnire între simpatizanţii PSD şi cei care cer neîncetat demisia liderilor coaliţiei la putere, pe care o acuză de atac la adresa Justiţiei şi statului de drept, ar fi un eveniment cu adevărat de nedorit.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne