PSD dă liber la proteste. Ale sale

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Orice filială a PSD din ţară poate să organizeze manifestaţii publice oricând, a anunţat vineri liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, la finele CExN organizat la Băile Herculane.

"Am decis astăzi în Comitetul Executiv Naţional că orice organizaţie PSD din ţară să poată să organizeze manifestări publice oricând, stabilind data, locul şi motivul pentru care vor să facă această manifestaţie, coordonându-se sau nu între judeţe", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă va fi organizată o manifestaţie mare la Bucureşti pentru susţinerea Guvernului, liderul social-democraţilor a declarat că nu ştie dar că "una nu exclude pe alta", a precizat el.

Social-democraţii s-au reunit vineri la Băile Herculane într-un Comitet Executiv Naţional, pentru a analiza stadiul implementării programului de guvernare. Cu această ocazie, au adoptat o rezoluţie în care critică acţiunile "statului ilegitim şi paralel" care încearcă să preia controlul puterii politice şi îl condamnă pe Iohannis că tolerează abuzurile.