PSD, acuzat că şi-a trădat alegătorii. "Au câştigat alegerile pe baza unor minciuni neonorate"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PSD şi-a trădat alegătorii, nu şi-a onorat promisiunile din campania electorală şi s-a arătat interesat doar de cum să îşi scape gaşca de anchetaţi penal şi condamnaţi definitiv, a acuzat luni, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

"PSD a trădat alegătorii. Pentru cine mai guvernează partidul lui Liviu Dragnea? Au câştigat alegerile pe baza unor minciuni neonorate. Au promis investiţii publice, însă ponderea acestora este la un minim istoric. Au promis investiţii în infrastructura de sănătate, însă nu s-a demarat niciun proiect concret. Din cauza lipsei lor de interes, oamenii sunt astăzi nevoiţi să îşi construiască singuri spitale, din donaţii. Au promis un trai decent, însă inflaţia galopantă a crescut preţurile. Astăzi oamenii reuşesc tot mai greu să îşi achite facturile şi să cumpere alimentele care se scumpesc zilnic", a declarat Prisnel.

Potrivit deputatului USR, cartoanele colorate din campania electorală nu mai valorează nimic.

"Astăzi PSD mai este interesat doar de cum să îşi scape gaşca de anchetaţi penal şi condamnaţi definitiv. Schimbă legile justiţiei, provocând haos în sistemul judiciar. Schimbă Codul Penal, lăsând liberi mii de infractori. Anunţă mitinguri pentru susţinerea „familiei”, în timp ce ei au abandonat de mult familiile din România, neinteresaţi de problemele noastre reale. PSD nu mai reprezintă altceva decât un clan de despoţi care au abandonat principiile bunei guvernări", a precizat Prisnel.

Reprezentantul USR consideră că la următoarele alegeri avem nevoie de o nouă clasă politică, una modernă, conştientă de problemele reale ale oamenilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne