PSD acuză o nouă tentativă de asasinat: "Am mai avut un vicepremier otrăvit care a plecat din funcţie"

Iulian Iancu, Preşedintele Comisiei pentru Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor
Iulian Iancu, Preşedintele Comisiei pentru Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor (Camera Deputaţilor)

Deputatul PSD Iulian Iancu a susţinut, la România TV, că a mai existat un fost vicepremier care ar fi fost otrăvit pe modelul Doina Pană.

"Eu mai ştiu un caz. Nu am vrut să spun public. Am mai avut un vicepremier otrăvit care a plecat din funcţie. A făcut toată investigaţia în afara României. Şi el a ieşit din sistem în mod similar", a declarat Iulian Iancu.

Ulterior, jurnalista Oana Zamfir de la Antena 3 a afirmat că ar fi vorba despre fostul şef al Internelor Ioan Rus, trecut acum la Pro România.

Reamintim că Doina Pană a acuzat recent că a fost otrăvită cu mercur pe vremea când era ministru al Apelor şi Pădurilor, fapt ce a determinat-o să renunţe la funcţie.

Potrivit şefului DIICOT, Felix Bănilă, în dosarul deschis în urma plângerii penale depuse de Pană nu există încă niciun suspect, însă se fac cercetări in rem pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat şi tentativă de omor. Până acum au fost audiate mai multe persoane.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne