PRU a strâns semnăturile pentru parlamentare. Suspiciuni de ajutor din partea unor primari PSD

În condiţiile în care partidele mici muncesc din greu să strângă semnături pentru parlamentare şi sunt încă departe de a fi reuşit, partidul lui Diaconu, cel care-şi face campanie promovându-i imaginea lui Victor Ponta ar fi strâns deja 300.000 de semnături.
Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Partidului România Unită a strâns cele 200.000 de semnături necesare pentru înscrierea în cursa electorală şi mai aşteaptă încă 100.000 de semnături din teritoriu, a anunţat luni pe Facebook liderul formaţiunii, Bogdan Diaconu.

"Partidul România Unită a strâns semnăturile necesare pentru înscrierea în alegeri. În acest moment, sunt centralizate şi îndosariate 200.000 de semnături şi mai aşteptăm să ajungă din teritoriu, până miercuri, încă 100.000 de semnături. PRU demonstrează astfel că este un partid serios şi bine organizat. Mulţumesc tuturor membrilor şi simpatizanţilor PRU pentru efortul depus şi pentru implicare!", a declarat, pe contul său de Facebook, liderul PRU, Bogdan Diaconu.

Potrivit Digi24.ro, în condiţiile în care USR (formaţiune mai populară decât PRU al lui Diaconu) nu a reuşit să strângă nici 130.00 semnături, cele 300.000 de semnături de care vorbeşte deja Diaconu ridică unele întrebări al căror răspuns ar putea fi "Victor Ponta."

"Unele surse politice acreditează ideea că semnăturile ar fi fost strânse cu ajutorul primarilor social-democraţi apropiaţi de Victor Ponta, în condiţiile în care delimitarea fostului premier de PRU a fost pur formală.", susţine sursa citată.

De altfel, pe corturile folosite de PRU pentru a strânge semnături apare figura fostului premier PSD şi mesajul „Alături de Victor Ponta. Partidul România Unită susţine Victor Ponta prim-ministru”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne